Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Dôchodca zaútočil na ženu v aute, všetkému sa prizerali jej plačúce deti
Zdielať na

Dôchodca zaútočil na ženu v aute, všetkému sa prizerali jej plačúce deti

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Nepochopiteľný útok na ženu bude mať právnu dohru. Barboru v jej aute napadol starší muž, po údere päsťou pred vlastnými deťmi ostala s pomliaždeným nosom.

Matka sa blížila ku prechodu pre chodcov a podľa jej slov útočníka nenapadla ani neohrozila. "Videla som ako sa ku mne niekto rozbehol, bol to dôchodca. Buchol mi po zadnej časti auta, zastala som. Pozerala som, čo sa vlastne stalo. Spustila som okno a videla ako ide ku mne, s krikom. Vtom mi otvoril dvere a dostala som päsťou do tváre," uviedla šokovaná vodička.

Barbora sa ho pýtala, čo sa stalo, bez odozvy. Senior len odvetil, že môže pokojne zavolať políciu, a odišiel. "Boli tam aj nejakí svedkovia, no nikto nereagoval. V aute som mala aj dve malé deti, boli v rovnakom šoku ako ja, plakali," objasnila. Nerozumie, ako môže chlap za bieleho dňa takto zaútočiť na nežnejšie pohlavie.

Prípad už riešia aj orgány činné v trestnom konaní. "Polícia vec nateraz objasňuje ako priestupok v občianskom spolunažívaní. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpela poškodená žena iba ľahké zranenia s dobou liečenia do siedmych dní," uzavrela hovorkyňa košickej polície Lenka Ivanová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy