Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mŕtva žena v dome: Miestni obyvatelia hovoria, že za jej smrť môže psychicky chorá dcéra
Zdielať na

Mŕtva žena v dome: Miestni obyvatelia hovoria, že za jej smrť môže psychicky chorá dcéra

FIĽAKOVO / Polícia vyšetruje úmrtie 53 ročnej ženy z Fiľakova. Medzi miestnymi obyvateľmi sa povráva, že bola zavraždená. Obhliadajúci lekár síce na jej tele našiel zranenia, no nevedel sa vyjadriť k príčine smrti. To, že ženu niekto zabil, polícia zatiaľ nepotvrdila.

Mŕtvu ženu mal nájsť v rodinnom dome jej syn v utorok, 29. marca, ráno. "Brána bola vyvalená, chlapec tam kľačal na zemi, plakal a chcel volať policajtov, ale nevedel číslo," opísala tragédiu obyvateľka Fiľakova. Po malom meste sa šíria informácie, že v tomto prípade nejde o prirodzené úmrtie.

Viacerí mimo kamery povedali, že za jej smrť môže jej psychicky chorá dcéra. Polícia ale zatiaľ túto verziu nepotvrdila. Faktom je, že obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil. "V prípade bola nariadená súdna pitva a vyšetrovanie prípadu ďalej pokračuje," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici, Mária Faltániová.

Dôležité budú výsledky pitvy

Práve výsledky pitvy budú dôležité pre ďalší postup policajtov. Ak sa preukáže, že 53-ročnú ženu niekto zabil, budú musieť nájsť vinníka. Podľa našich zistení jej bezvládne telo ležalo v kuchyni na zemi. V dome malo bývať viac osôb. "Deti, aj matka, aj otec. Čiže viacčlenná rodina," uviedla obyvateľka Fiľakova. Kto bol ale v čase úmrtia spolu s ňou v dome sa nám zistiť nepodarilo. Príbuzní s nami hovoriť nechceli. Z jej náhlej smrti boli v šoku. "Vyšetrovateľ v tomto prípade začal trestné stíhanie pre trestný čin zabitia," uzavrela hovorkyňa Mária Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy