Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Žena zapichla mužovi nožnice do hlavy, ten zázrakom prežil
Zdielať na

Žena zapichla mužovi nožnice do hlavy, ten zázrakom prežil

PRAHA / Hádka dvoch partnerov v českom hlavnom meste poriadne vygradovala. Žena mužovi zapichla krajčírske nožničky priamo do spánku, stáli pri ňom všetci svätí.

Zranenie, ktoré vyzerá naozaj hrôzostrašne, bolo našťastie pre obeť zlučiteľné so životom. "Naša posádka dorazila zhruba o pol jedenástej večer, podľa informácií z miesta mal muž poranenie hlavy, ale bol pri vedomí. Previezli ho do nemocnice, bližšie informácie nemôžeme poskytovať z dôvodu policajného vyšetrovania," uviedla hovorkyňa záchrannej služby Monika Nováková. 

Nožničky nemohli byť na mieste odstránené, a tak sa problém vyriešil až na traumatológii. Vybraté boli operatívne a kvôli vážnosti zranenia si pacient ešte chvíľu na oddelení poleží. Po posudku súdneho znalca bude určená právna klasifikácia skutku. Za ťažké ublíženie na zdraví by žene hrozilo päť rokov vo väzení, ak by ale bol uznaný ako pokus o vraždu, hranica by sa vyšplhala na osemnásť.

"Vzhľadom k prebiehajúcim procesným úkonom, v ktorých ešte nemáme vypočutého zraneného ani ďalšie osoby, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť akékoľvek bližšie informácie," uzavrela hovorkyňa polície Michaela Richterová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy