Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
V jednom z bratislavských hotelov našli na toalete nahú mŕtvu ženu
Zdielať na

V jednom z bratislavských hotelov našli na toalete nahú mŕtvu ženu

BRATISLAVA / Nahé bezvládne telo mladej cudzinky našiel recepčný v jednom z bratislavských hotelov v pondelok napoludnie. Ihneď zalarmoval záchranárov a políciu. Ženu sa už nepodarilo zachrániť.

Podľa informácií TV JOJ ide o prostitútku, ktorá sa v hoteli ubytovala v nedeľu. Nikolettu našiel podľa informácií TV JOJ na toalete v jej izbe recepčný. Bola vyzlečená donaha, nedýchala a nijako nereagovala. Pomôcť jej nedokázali ani záchranári. "Žiaľ po príchode posádky na miesto lekár skonštatoval smrt," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Podľa miestnych hotel slúži na sexuálne služby už dlhé roky a prostitútky tam uspokojujú svojich zákazníkov na dennej báze. Rumunka bola ubytovaná na hornom poschodí zo zadnej strany budovy. V izbe bol údajne neporiadok. "Nepoznáme ich. Je to bordel, iba to vieme. Tu je od môjho narodenia toto zariadenie, o tom každý vie. Každý taxikár," hovorí obyvateľ ulice. 

Vyšetrovatelia z kriminálky spoločne s technikmi strávili vo vnútri dlhé hodiny. Z budovy vyšli až vo večerných hodinách.

"Na základe telefonického oznámenia bola včera v popoludňajších hodinách privolaná policajná hliadka do jedného z hotelov v druhom bratislavskom okrese. Vo vnútorných priestoroch jednej z izieb bolo nájdené telo mladej ženy bez známok života. Na mieste bolo zistené, že žena mala medzi svojimi vecami doklad totožnosti – rumunský cestovný pas," uviedla vo svojom stanovisku hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková.

"Taktiež bol privolaný súdny lekár, ktorý skonštatoval smrť, nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonanie pitvy. Taktiež uviedol, že telo nejaví známky násilia. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Polícia aktuálne vykonáva ďalšie procesné úkony na zistenie totožnosti osoby," dodala Šimunková. 

Okrem pasu žena žiadne iné doklady pri sebe nemala. Pas pôjde na expertízu, či náhodou nejde o falošný doklad. Kompetentní už aj kontaktovali Rumunskú ambasádu, aby potvrdili, či ide o ich občianku. Čo stojí za smrťou mladej ženy ukáže vyšetrovanie a výsledky z pitvy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy