Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda áut s kamiónom: Dve osoby zraneniam podľahli
Zdielať na

Tragická nehoda áut s kamiónom: Dve osoby zraneniam podľahli

TRNAVA / Pri obci Vlčkovce sa zrazili dve osobné autá s nákladným. Jedna z osôb podľahla zraneniam na mieste, druhá po prevoze vrtuľníkom.

Policajti zasahovali na diaľnici R1 neďaleko obce Vlčkovce, a vyšetrujú presné okolnosti a príčiny nehody. "Dnes popoludní došlo, pri predchádzaní kamiónu, z doposiaľ nezistených príčin k zrážke 2 osobných a 1 nákladného auta," informovala polícia na sociálnej sieti. Vodiči osobného vozidla a kamiónu mali iba ľahšie zranenia.

Nevysvetliteľné brzdenie

Polícia na sociálnej sieti informovala, že 62 - ročný vodič na aute Ford Focus sa mal zaradiť pred nákladné auto. "Potom mal, z doposiaľ nezistených príčin, začať brzdiť. 29 ročný kamionista nestihol zareagovať a zozadu do auta narazil," opisuje nehodu polícia. Kamión auto odsunul do vedľajšieho pruhu, kde do neho narazil Chevrolet Colorado. "Pri nehode zahynul 53 ročný spolujazdec z Fordu. Jeho vodiča záchranári vrtuľníkom transportovali do nemocnice. Tam, žiaľ, svojim zraneniam podľahol," doplnila informácie polícia. Vodič Chevroletu a ani kamionista sa pri nehode nezranili.

Polícia získala videozáznam z kamery, kde má byť celý priebeh nehody zaznamenaný a teraz ho vyhodnocuje. Pod nehodu sa mohlo podpísať aj včerajšie nepriaznivé počasie. Vozovka bola mokrá a fúkal silný nárazový vietor. Na rýchlostnej ceste sa tvorili niekoľko kilometrové kolóny, v ktorých vodiči uviazli asi tri hodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy