Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Po incidente v Miloslavove sa internetom šíri ďalšie video. Bitku dievčat si svedkovia nahrávali a užívali
Zdielať na

Po incidente v Miloslavove sa internetom šíri ďalšie video. Bitku dievčat si svedkovia nahrávali a užívali

Archívna reportáž

BANSKÁ BYSTRICA / Polícia aktuálne objasňuje bitku dvoch dievčat v okrese Žiar nad Hronom. Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, na prípade je zarážajúce, že incident sa odohral pred zrakmi viacerých mladých ľudí, ktorí si to doslova užívali.

Natočené video z incidentu sa šírilo internetom, na základe čoho začala polícia konať. "Do preverovania obsahu videa bola zapojená polícia z okresu Žiar nad Hronom. Okamžite začala zisťovať stotožnenie osôb, ako aj k objasneniu okolností, " uvádza polícia s tým, že v krátkom čase sa podarilo osoby z videa stotožniť a už počas popoludnia, v utorok 1. februára, začali na polícii prvé výsluchy.

"Pästná výmena, či kopance určite nepatria do repertoáru, akým by sa mali prezentovať mladé dievčatá. Čomu ale naozaj nerozumieme je, že sa na tom skupinka “kamarátov” dobre zabávala. Prečo nezasiahli, ale mali potrebu natočiť video, ktoré sa teraz stalo neželaným “hitom” internetu?" uvádza polícia na sociálnej sieti. 

Bližšie informácie polícia nateraz neposkytne. "Kolegovia, ktorí na prípade pracujú, potrebujú čas a priestor na to, aby riadne preverili všetky okolnosti udalosti," uzatvára polícia, podľa ktorej je zarážajúce, že prípad sa stal len krátko po tom, ako sa podobná udalosť stala v Miloslavove v okrese Senec.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy