Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragická nehoda na Turci: Vodič prešiel náhle do protismeru a nasledovala čelná zrážka
Zdielať na

Tragická nehoda na Turci: Vodič prešiel náhle do protismeru a nasledovala čelná zrážka

TURIEC / V pondelok (24.1.) ráno sa v Turci stala nehoda, ktorá mala tragické následky. Policajti uzavreli cestu medzi Turčianskymi Teplicami a obcou Mošovce pre tragickú nehodu. Vodič smerujúci z Turčianskych Teplíc na Martin prešiel do protismeru kde sa zrazil s protiidúcim autom. Hasiči aj záchranári o jeho život bojovali desiatky minút, no žiaľ neúspešne.

Vážna dopravná nehoda sa stala v pondelok, 24.1., krátko pred siedmou hodinou ráno. Cestu medzi Turcom a Mošovcami museli úplne uzavrieť. Vodička, ktorá šla z Martina sa ešte pokúsila zrážke s autom, ktoré sa náhle objavilo v jej jazdnom pruhu zabrániť.

"To bol zlomok sekundy. Len som videl Audinu, jak vyleteli plasty, druhé auto nič a zrazu sa pozriem a na druhej strane auto," povedal kamionista Milan. 

"51-ročný vodič z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim osobným motorovým vozidlom Audi, ktoré viedla 31 ročná žena," potvrdila  Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. 

Vodiča z Fábie hasiči vystrihovali a práve oni začali s oživovaním ešte pred príchodom záchranárov. "U jednej osoby sme použili defibrilátor," priblížil udalosti veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Turčianskych Tepliciach, Miroslav Minarčík.

Záchranári následne v oživovaní pokračovali, no žiaľ neúspešne. Vodič škodovky zomrel na mieste, počas dokumentovania tragédie bola frekventovaná cesta úplne uzavretá

Súvisiace články

Najčítanejšie správy