Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dievča bolo týždeň nezvestné. Bez vysvetlenia odišlo už aj v minulosti
Zdielať na

Dievča bolo týždeň nezvestné. Bez vysvetlenia odišlo už aj v minulosti

HUMENNÉ / Tínedžerka z Humenného odišla 11. januára do školy a odvtedy jej nebolo. Po nezvestnej 17-ročnej Kristíne, ktorú vychováva stará mama, vyhlásila polícia pátranie. V utorok, 18. januára, pred štvrtou popoludní prišla nečakaná správa.

Odišla z domu do školy, tam sa už neukázala

Stará mama nezvestného dievčaťa hovorí, že Kristína odišla ešte 11. januára do školy a odvtedy o nej nič nevedia. V ten deň však už nebola ani na vyučovaní. Jej nezvestnosť preto nahlásili na polícii.

"Odišla, s taškou do školy. Celý týždeň tu nebola," uviedla stará mama nezvestnej. "Kristína je 162 centimetrov vysoká, je štíhlej postavy, má čierne prefarbené vlasy po siahajúce až po ramená," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov Jana Ligdayová.  

Komplikované rodinné pomery 

Tínedžerku vychováva stará mama. Podľa jej slov Kristínin otec zomrel, keď bola ešte malá a mama s nimi nebýva. Viac o pomeroch v rodine žena nemala chuť hovoriť. Od priateľov nezvestnej vnučky sa dozvedela, že Kristína by mohla byť v Michalovciach. Podľa najnovších informácii z polície ju zasa niekto videl na opačnej strane Slovenska, v Bratislave.

"Naposledy mala na sebe oblečenú čiernu bundu s kapucňou a zelenú mikinu, čierne úzke nohavice a taktiež rovnakej farby aj čiernej topánky," uviedla Ligdayová. 

Nebolo to prvýkrát

Stará mama tvrdí, že tínedžerka odišla bez vysvetlenia už aj v minulosti, no tak dlho preč z domu ešte nebola a želá si iba jediné. "Aby prišla domov," povedala stará mama nezvestnej. 

Krátko pred štvrtou popoludní polícia potvrdila informáciu o vypátraní nezvestnej. Kristínu našli humenskí pátrači živú a zdravú na vlakovej stanici v meste, kde býva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy