Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Polícia zasahovala na čerpacej stanici: Zaistili podozrivé látky, ktoré poslali na expertízu
Zdielať na

Polícia zasahovala na čerpacej stanici: Zaistili podozrivé látky, ktoré poslali na expertízu

HUMENNÉ / Bežný podvečer na čerpacej stanici sa zmenil na policajný zásah. V rukách humenských kriminalistov skončilo viacero podozrivých osôb. V areáli čerpacej stanice nechýbal ani kriminalistický technik. V prípade začali totiž stíhanie pre drogovú trestnú činnosť. Partia mladých ľudí, ktorí sa viezli na aute s detvianskym evidenčným číslom, tak skončila za mrežami policajnej cely.

Kriminalisti prišli do areálu jednej z čerpacích staníc v Humennom, 15. januára okolo piatej podvečer. Priviedlo ich tam podozrenie z drogovej trestnej činnosti. Priamo na mieste postupne prehľadali viaceré osoby. Prezreli všetky zvršky, kontrolovali aj topánky. Zaistili viaceré veci, ktoré by mohli súvisieť s trestnou činnosťou. "Polícia v prípade vedie trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," vysvetlila hovorkyňa KR PR Prešov, Jana Ligdayová.

Na miesto prišiel aj kriminalistický technik, ktorý okolnosti zadokumentoval. Zaistený materiál bude zaslaný na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Až potom bude jasné, čo vlastne policajti partii mladých ľudí našli. Kým auto zostalo zaparkované v priestoroch čerpacej stanice, podozrivé osoby z miesta odchádzali v sprievode polície s putami na rukách. "Boli zadržané tri osoby, ktoré boli následne umiestnené do CPZ," dodala Ligdayová. Nasledoval výsluch a momentálne sa čaká na predbežné výsledky expertízy. Polícia do uzávierky neuvidela, či mladých ľudí zo skutku aj obvinili. "V prípade sú momentálne vykonávané procesné úkony, teda nie je možné poskytnúť viac informácií," dodala Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy