Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrôzostrašné zábery: Tínedžeri si na mobil nahrávali na mol opité a krvácajúce 11-ročné dievča
Zdielať na

Hrôzostrašné zábery: Tínedžeri si na mobil nahrávali na mol opité a krvácajúce 11-ročné dievča

MILOSLAVOV / Tínedžeri mali vlákať iba 11-ročné dievča do areálu bývalého družstva v Alžbetinom dvore, kde ju mali zbiť, opiť a ešte si to nahrali na mobil. Verzia otca dievčaťa, ktoré incident videlo, je však diametrálne odlišná. Tínedžerka skončila po incidente v nemocnici. Prípadom sa zaoberá polícia. Zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých a slabšie povahy.

Na incident, ktorý sa odohral v nedeľu, 2. januára, v obci v Miloslavov pri Bratislave, upozornil ako prvý denník Nový Čas. Na zemi ležalo bezvládne len 11-ročné dievča. Na prvý pohľad bolo pod vplyvom alkoholu. Dôvodom jej stavu mala byť potýčka s jej o 5 rokov staršími známymi a kamarátmi. Výsledkom konfliktu mali byť rany v oblasti brucha i tváre. Za trest ju mali opiť do bezvedomia.

Na videu, ktoré získala TV JOJ, je vidno ako je dievča navyše vyzlečené v hornej časti tela. Pre jeho citlivý obsah ho však nebudeme zverejňovať aj vzhľadom na to, že sa na ňom nachádzajú maloleté osoby. K incidentu sa vyjadril na sociálnej sieti otec jednej zo starších dievčat. "Kvázi obeť sama popíjala vodku, z ktorej ostalo vo fľaši menej ako polovica. Mladá sa chcela pred staršími predviesť, tak popíjala a zabávala sa, kým neodpadla od alkoholu. Moja dcéra jej dávala prvú pomoc tak, že jej strčila prsty do krku, aby sa vyvracala. Ako sa ju snažila dvihnúť zo zeme, vyhrnulo sa jej tričko. Následne sa jej pustila krv z nosa, na čo všetci reagovali tak, že ušli preč, lebo sa zľakli," tvrdí otec jednej zo starších dievčat. 

Záležitosť si mladí ľudia natáčali aj na mobil a robili si fotografie. Práve mobilné telefóny im polícia zhabala, aby pomohli pri dokazovaní. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci vyšetruje okolnosti napadnutia maloletého dievčaťa, ku ktorému malo prísť v priebehu dňa 2.1. tohto roku v Miloslavove," informuje hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. 

Keďže ide o citlivý prípad, vzhľadom na vek dieťaťa, záchranári ani polícia bližšie informácie k prípadu neposkytovali. Dievča bolo hospitalizované po incidente v Národnom ústave detských chorôb. Podľa zistení TV JOJ už sa momentálne v nemocnici nenachádza. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy