Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Tomáš sa s rodinou vybral vinšovať zdravie svojim rodičom. Cestou k nim ho zbili
Zdielať na

Tomáš sa s rodinou vybral vinšovať zdravie svojim rodičom. Cestou k nim ho zbili

ŠAĽA / Skupinka mladých ľudí napadla vo Vlčanoch na prelome rokov, krátko po polnoci, 39 - ročného otca rodiny. Aj s manželkou a deťmi sa vybral vinšovať k starým rodičom. K nim nedošiel a skončil na ošetrení v nemocnici. V prípade je podozrivý 18 - ročný mladík.

"Išiel som s rodinou a som bol zbitý, neviem ani kvôli čomu," povedal Tomáš, ktorý doteraz nerozumie aký bol na to dôvod. Krátko po polnoci, 1.januára, sa Tomáš s rodinu vybrali zavinšovať šťastný nový rok rodičom do susednej ulice. Na chodníku postávala skupinka miestnych mladých ľudí. "Doslova tak som povedal, môžete nám trošku spraviť miesto, no a vtedy to začalo ...oni nás stále predbiehali, stále len do mňa, do tváre, a zrazu som sa ocitol na zemi," opísal incident zranený Tomáš. 

Traja mladí chlapci, na pohľad potúžení alkoholom, sa ešte predtým namiesto toho, aby rodinku pustili po chodníku ďalej, pustili do 39 - ročného otca. "Tomáš
že nový rok, tak sme zablahoželali a stále, že ruku nech im podám, hovorím nie, je covid, ale všetko dobré do nového roku a stále len ku mne a ku mne a do tváre. Arogantne, manželke nadávali.. ja so tam mal dcérku, ktorá má 12 rokov," porozprával o detailoch Tomáš. Incident sa stal na chodníku len 200 metrov od budovy obvodného oddelenia polície, ktorú manželka telefonicky okamžite zavolala. "Boli tam traja, ja ich absolútne nepoznám, z videnia áno. Keď som bol na zemi, tak manželka mi vraví, že trhala obidvoch odo mňa dole," uviedol Tomáš. 

Pána Tomáša ošetrili v nemocnici, jedného z útočníkov, podozrivého 18 ročného Bálinta, polícia najskôr zadržala a potom prepustila. "Polícia vo Vlčanoch vyšetruje okolnosti tohto incidentu ako trestný čin výtržníctva. Zatiaľ nedisponujeme lekárskou správou o zraneniach poškodeného," informovala hovorkyňa polície Renáta Čuháková. "Mám zlomené rameno, a teraz čakám na operáciu, aj na hlave, aj koleno bolo, ale to nie je nič také," opísal svoje zranenia Tomáš. Vzhľadom na rozsah zranenia tak k výtržníctvu pravdepodobne pribudne aj ublíženie na zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy