Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík v BMW sa zrazil s policajnou hliadkou
Zdielať na

Mladík v BMW sa zrazil s policajnou hliadkou

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Kuriózna situácia nastala na Spiši vo štvrtok večer (30.12.). Mladík na BMW neskoro zareagoval na odbočovací manéver policajnej hliadky a narazil do zadnej časti služobného auta.

"Išli sme rýchlejšie, lebo už tu nie je päťdesiatka. Policajti odbočovali doľava a my sme si to nevšimli. Šoférovi som kričal, nech brzdí, ale už to bolo nezvládnuteľné, a tak sa auto snažil aspoň obehnúť, no v tej chvíli doň narazil," povedal spolujazdec. Vozidlo, v ktorom sedel, skončilo v poli, to policajné "zaparkovalo" desiatky metrov od miesta nehody. Hliadka mierila na poľnú cestu, kde bola naplánovaná kontrola konských stajní.

Práve na výjazde z hlavného ťahu došlo k nehode. "Príslušník policajného zboru už v tom čase začal odbáčať vľavo. Pri zrážke narazilo BMW do ľavých predných dverí služobného vozidla, od ktorého sa odrazilo mimo cestu cez betónový priepust, prerazilo elektrický obradník a ostalo stáť," potvrdila hovorkyňa krajskej polície v Košiciach Lenka Ivanová. 

Hliadka sa po nehode okamžite uistila, či sú mladí chlapci v poriadku, no následne sami potrebovali zdravotnú pomoc, prišlo im nevoľno. Šofér policajného auta sa sťažoval na bolesti chrbta a panvy, spolujazdec si pri náraze udrel hlavu. "Vodiči boli na mieste podrobení dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu v ich dychu nepotvrdila. Celková predbežná škoda bola vyčíslená na 10.500 eur," uzavrela Ivanová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy