Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia skúmala nájdené kosti z parku, ktoré mohli patriť nezvestnej žene: Výsledky expertízy sú prekvapujúce
Zdielať na

Polícia skúmala nájdené kosti z parku, ktoré mohli patriť nezvestnej žene: Výsledky expertízy sú prekvapujúce

NITRA / Kosti, ktoré policajti vykopali v mestskom parku v Nitre, nepatrili zmiznutej študentke Ľudmile Klementovej. Skúmanie odborníkov ukázalo, že nie sú ani ľudské.

Počas dvoch dní kopania v Nitrianskom parku našli policajti desiatky kostí. Ukázalo sa ale, že neboli ľudské. Vykopali asi 200 rôznych kostí, ktoré putovali na nitriansku patológiu. Súdny patológovia všetky kosti prezreli. Už na mieste predbežne vylúčili, že ide o ľudské ostatky a teraz to potvrdilo aj podrobné skúmanie. Podľa lekárskej správy ani jedna kosť nie je ľudského pôvodu. Policajti v parku na Sihoti prehľadávali pred časom úsek, kde boli kedysi staré, dnes už zasypané pivnice. V súčasnosti tam je terasa a oddychová zóna. Na mieste bola aj ťažká technika a pomocou bagra kopali v zemi.

Viaceré zdroje pre televíziu JOJ vtedy potvrdili, že prípad súvisí so stratenou študentkou Ľudmilou, ktorá bez stopy zmizla pred 7 rokmi. Odišla z diskotéky a od tej doby ju nikto viac nevidel. V tom čase na mieste, kde teraz policajti kopali bola chátrajúca budova, kde prespávali bezdomovci. "Ja stále verím aj po 7 rokoch, že môže žiť," vyjadrila sa mama nezvestnej.

Polícia ale niečo na mieste našla, no nespresnila o čo ide. Podľa informácií televízie JOJ by to mal byť kus látky alebo koberca. Prípad je aj naďalej v štádiu vyšetrovania. Jedna nájdené vec bola zaslaná na expertízne skúmanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy