Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dopravná nehoda si vyžiadala život vodiča: Neprežil čelnú zrážku s kamiónom
Zdielať na
Krimi

Dopravná nehoda si vyžiadala život vodiča: Neprežil čelnú zrážku s kamiónom

BRATISLAVA / Dopravní policajti boli 22. decembra vyslaní k dopravnej nehode na cestu II/127 v smere od diaľničného privádzača D1 na križovatku Bernolákovo, Ivanka pri Dunaji. Vodič osobného vozidla po prejdení do protismeru neprežil čelnú zrážku s kamiónom. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, Michal Szeiff.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel vodič s vozidlom Citroen C3 do protismernej časti vozovky, kde narazil do prednej časti nákladného vozidla VOLVO," uviedol v tlačovej správe hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, Michal Szeiff.

Po zrážke utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol

Vodič nákladného vozidla bol na mieste podrobený dychovej skúške, tá skončila s negatívnym výsledkom. Celková škoda, ktorá bola pri dopravnej nehode na zúčastnených vozidlách spôsobená bola vyčíslená na približne 29-tisíc eur.


V súvislosti s vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností, za ktorých k tejto dopravnej nehode došlo sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci.  

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy