Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Policajná razia v Humennom: Zadržali dvoch podozrivých z drogovej trestnej činnosti
Zdielať na

Policajná razia v Humennom: Zadržali dvoch podozrivých z drogovej trestnej činnosti

HUMENNÉ / Kriminálna polícia dnes od skorého rána zasahovala na viacerých miestach v Humennom. Na jednom z bytov dokonca museli vyraziť dvere. V putách odtiaľ vyviedli mladého muža. Celkovo zadržali dvoch podozrivých z drogovej trestnej činnosti.

Policajné razie prebiehali v Humennom od skorého rána. "Začalo to okolo šiestej, bol tu veľký hluk a každý vyšiel na chodbu, zistiť, čo sa deje," vysvetlila obyvateľka bytovky, v ktorej prebiehala razia.

Ani po výzve polície dvere nikto neotváral, policajti ich museli vyraziť. Vyviedli odtiaľ jedného muža v putách. Podľa susedov sa sem prisťahoval ešte len nedávno. "Ja vám poviem, že odkedy tu on prišiel bývať, ja som ho ešte ani nevidela," vysvetlila obyvateľka bytovky. Policajti na parkovisku pri bytovke kontrolovali aj auto. Zaistili rôzne stopy, okrem iného aj mobilné telefóny. "Ide o prípad súvisiaci s vyšetrovaním drogovej trestnej činnosti, okresným vyšetrovateľom boli zadržané dve podozrivé osoby," vysvetlila hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

Domové prehliadky polícia vykonala aj na ďalších miestach. Zasahovali aj v mestskej časti Podskalka. "Aktuálne sú vykonávané procesné úkony, aby bolo možné rozhodnúť o ďalšom postupe," dodala Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy