Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Auto skončilo v potoku, z okna mu trčali zvodidlá
Zdielať na

Auto skončilo v potoku, z okna mu trčali zvodidlá

OKRES RIMAVSKÁ SOBOTA / Kuriózna nehoda sa stala medzi obcami Širkovce a Jesenské. Auto s 35-ročným mužom a jeho 13-ročným synom dostalo šmyk a skončilo v potoku, pričom zadné okno bolo prerazené zvodidlami.

"Išiel som normálne, asi štyridsiatkou, no cesta bola mokrá a dostal som šmyk," povedal vodič. Podľa jeho slov šoféruje už 10 rokov, trasu dobre poznal a mal obuté aj zimné pneumatiky. Keď sa auto dostalo do šmyku, dupol na brzdu, no vozidlo sa zvrtlo a narazilo do zvodidiel. "Bál som sa, že sa niečo stane so synom, ale chvalabohu nič. Obidvaja sme vystúpili sami," tvrdil. Nechcel ani pomyslieť na to, čo by sa stalo, keby s nimi išla aj jeho manželka a syn by sedel vzadu.

"35-ročný vodič dostal pravdepodobne šmyk na zľadovatenej ceste a prerazil zábradlie.
Udalosť je dokumentovaná ako dopravná nehoda, ktorá si našťastie nevyžiadala žiadne zranenia. Alkohol u vodiča zistený nebol,"
povedal hovorca krajskej polície v Banskej Bystrici Mário Bóna.

Približne 10 metrov dlhé oceľové zvodidlá zostali v celosti. Jedna časť zapichnutá v aute, koniec zasahoval až na cestu. Ostatní vodiči mali problém prejsť, dopravu regulovali policajti. Auto z potoka vytiahli pracovníci odťahovej služby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy