Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Neďaleko obce sa zrazili dve autá. Vodička (45) jedného z vozidiel nehodu neprežila
Zdielať na

Neďaleko obce sa zrazili dve autá. Vodička (45) jedného z vozidiel nehodu neprežila

Archívne video Archívna reportáž

DUNAJSKÁ STREDA / Neďaleko obce Baka sa na križovatke v stredu, 8. decembra, ráno zrazili dve autá. Nehodu neprežila 45 - ročná vodička, ktorá podľa prvotných informácií nedala prednosť autu.

Policajti sú stále na mieste a zisťujú presnú príčinu nehody. Podľa prvotných informácií mala ísť 45 ročná vodička na aute Škoda Octavia po ceste III. triedy, smerom na obec Baka.

Pri prejazde križovatkou nedala prednosť autu Peugeot, ktoré išlo po hlavnej ceste. Vodič Peugeota už nestihol zareagovať a z boku došlo k zrážke. Škoda po zrážke zastavila až niekoľko desiatok metrov v poli. "Vodička utrpela pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom," informovala Zlatica Antalová z oddelenia komunikácie a prevencie krajského riaditeľstva policajného zboru Trnava. "Vodiča druhého auta previezli so zraneniami do nemocnice. Prítomnosť alkoholu u vodiča policajti nepotvrdili. U vodičky budú túto skutočnosť zisťovať z jej krvi," doplnila Zlatica Antaová. 

 

​Polícia na zistení presnej príčiny nehody pracuje.

 "Apelujeme na vodičov, aby sa v nočných a skorých ranných hodinách nespoliehali na slabú premávku, ale aby sa pri prejazde križovatkami vždy riadne presvedčili, či je to bezpečné. Vedeniu vozidla venujte plnú pozornosť. Ak ste unavení a vaša pozornosť je znížená, radšej zastavte na bezpečnom mieste a nadýchajte sa čerstvého vzduchu," zdôraznila Zlatica Antalová z oddelenia komunikácie a prevencie krajského riaditeľstva policajného zboru Trnava. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy