Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dôchodkyňa dobodala priateľa jej dcéry do hrudníka a krku. Muž zraneniam podľahol
Zdielať na

Dôchodkyňa dobodala priateľa jej dcéry do hrudníka a krku. Muž zraneniam podľahol

ZÁZRIVÁ / Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 68-ročnú ženu z trestného činu vraždy. Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová, podľa doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinená žena mala vo večerných hodinách v piatok, 3. decembra, v rodinnom dome v obci Zázrivá (okres Dolný Kubín) viackrát bodnúť do oblasti hrudníka, krku a ramena 43-ročného muža. Podľa informácií televízie JOJ mala byť obvinená v čase incidentu podgurážená alkoholom.

Podľa našich informácii sa mala stať tragická udalosť na prízemí domu. Počas incidentu mali byť v dome matka aj dcéra spolu s jej priateľom. Incident sa udial po slovnej roztržke. "Býva tam dcéra s mamou. Tuším, že nepracovali nikde, ale zneužívali, toho, čo býval pri nich," hovorí obyvateľ Zázrivej. 

Žena (68) mala niekoľkokrát zaútočiť nožom na priateľa jej dcéry. "Viackrát bodnúť do oblasti hrudníka, krku a ramena 43-ročného muža, čím došlo
k zasiahnutiu jeho životne dôležitých orgánov. Napadnutý muž utrpel vážne život ohrozujúce zranenia, na následky ktorých zomrel," informuje hovorkyňa KR PZ Žilina Gabriela Kremeňová. 

Podľa miestnych v čase udalosti dcérine deti z predchádzajúceho vzťahu doma neboli. "Mali, ale údajne ich zobral predošlý muž. Deti som videl chodiť, ale len cez prázdniny," tvrdí obyvateľ Zázrivej. 

Vyšetrovateľ už obvinil 68-ročnú ženu z trestného činu vraždy. "Počas procesných úkonov bol zaistený nôž, ktorý bude podrobený expertíznemu skúmaniu. Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval podnet na návrh na vzatie obvinenej ženy do väzby," hovorí Kremeňová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy