Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ukrajinec, ktorý brutálne napadol bežkyňu sa priznal. Krátko po čine svoju vinu popieral
Zdielať na

Ukrajinec, ktorý brutálne napadol bežkyňu sa priznal. Krátko po čine svoju vinu popieral

NITRA / Mladík z Ukrajiny v Nitre brutálne napadol bežkyňu no vinu odmietal. Po mesiacoch strávených vo väzbe je všetko inak. 55-ročnú ženu dobil tak surovo, že skončia v nemocnici.

"Ja neverím, že to urobil oni to chcú na neho hodiť. On mi povedal, mama ja som to nebol," povedala mama obvineného. 

Polícia na prípade pracovala aj naďalej zbierala dôkazy. Mladík, niekoľko mesiacov tvrdil, že nič neurobil. Teraz zrejme všetko prehodnotil a podľa najnovších informácií už vinu nepopiera. Trestné konanie je v štádiu pred ukončením. Obvinený sa ku skutku priznal a oľutoval ho.  

"Trestné konanie je v štádiu pred ukončením. Obvinený sa ku skutku priznal a oľutoval ho," uviedol hovorca prokuratúry v Nitre Jaroslav Maček. "Slovák a Ukrajinec ho zastavili aby kúpil pivo a pobili sa. Jeho zbili on bol krvavý a oni si mysleli, že to urobil on, on bol krvavý," povedala mama obvineného. 

Skutok spáchal mladík pod vplyvom alkoholu. Podľa informácií televízie JOJ obvinený Ukrajinec už poslal, žene, ktorú brutálne napadol list s ospravedlnením.

20-ročný mladík z Ukrajiny na súde pred 4 mesiacmi počas rozhodovania o väzbe tvrdil, že je nevinný. Rovnako aj jeho mama, ktorá ho tam prišla podporiť.

Brutálny útok sa stal v auguste v ranných hodinách. 55-ročná žena si bola zabehať pri rieke Nitra. Bežkyňu muž napadol od chrbta, chytil ju pod krk a zhodil na zem. Zatiahol ju do kríkov a tam bil hlava nehlava a škrtil. Žena skončila v nemocnici. Po zadržaní mal mladík na sebe aj stopy krvi čo vtedy podľa mami vysvetľoval takto.  

"Slovák a Ukrajinec ho zastavili aby kúpil pivo a pobili sa. Jeho zbili on bol krvavý a oni si mysleli, že to urobil on, on bol krvavý," povedala mama obvineného.  Mladíka krátko po čine polícia zadržala a obvinila z výtržníctva a ublíženia na zdravý. Na Slovensko prišiel za prácou aj s mamou asi 2 mesiace pred činom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy