Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Otec sexuálne zneužíval svoju 12-ročnú dcéru. Dialo sa to u nich doma, pred očami mladších súrodencov
Zdielať na

Otec sexuálne zneužíval svoju 12-ročnú dcéru. Dialo sa to u nich doma, pred očami mladších súrodencov

SEVEROVÝCHODNÉ SLOVENSKO / Otec sexuálne zneužíval svoju 12-ročnú dcéru. Všetko sa dialo u nich doma, často aj pred očami mladších súrodencov. Jeho manželka bola v tom čase tehotná. Muža polícia obvinila a už niekoľko mesiacov je vo väzbe. Medzitým sa však bábätko narodilo a žena s dieťatkom prišla na okresný súd v Humennom.

Muž (56) neodpovedal na žiadnu našu otázku a bez slova kráčal do pojednávacej miestnosti. Muž je obvinený zo závažného zločinu, podľa polície mal sexuálne zneužívať 12-ročnú dcéru. Na súd prišla aj manželka, s ktorou má 12 detí. V čase mužovho obvinenia bola tehotná. Zatiaľ, čo on čakal na svoj trest vo väzbe, bábätko prišlo na svet. "Všetko zvládam, áno, všetko je dobre," hovorí manželka obžalovaného. 

Jej 12-ročná dcéra, ktorú mal otec zneužívať bola na základe rozhodnutia súdu umiestnená v špecializovanom zariadení a je v rukách odborníkov. Žena tvrdí, že manželovi nikdy neodpustí. "Mám to stále pred očami, nemám ho rada," tvrdí manželka obžalovaného. Keď muža viedli v putách, dieťa bolo po celý čas pred pojednávacou miestnosťou. Od narodenia ho ešte nevidel, obžalovaný však nijako nereagoval.

V prípade stále prebieha náročné dokazovanie

Definitívne rozhodnutie zatiaľ nepadlo. Obžalovaný je vo väzbe už od mája tohto roka. V prípade dokázania viny až 12 rokov za mrežami. "Súd dnešné hlavné pojednávanie po výsluchu svedkov odročil na 4. januára za účelom predvolania ďalších svedkov," informuje hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy