Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Smrť ženy uprostred polí: Vodička zastavila a vyšla z auta, v tom ju zrazilo iné vozidlo, ktoré nezastavilo
Zdielať na

Smrť ženy uprostred polí: Vodička zastavila a vyšla z auta, v tom ju zrazilo iné vozidlo, ktoré nezastavilo

HOLICE/DUNAJSKÁ STREDA / Polícia vyšetruje okolnosti tragickej nehody, ktorá sa stala v piatok, 26. novembra, večer v okrese Dunajská Streda. O život pri nej prišla 45-ročná žena. Vozidlo, ktoré ju zrazilo, nezastalo.

Tragédia sa stala na ceste I. triedy medzi Holicami a Dunajskou Stredou. Nehybné telo na krajnici si počas tmavej noci všimla okoloidúca posádka rýchlej zdravotnej pomoci. Ihneď zastavili, aby poskytli prvú pomoc. Avšak zrazená 45-ročná žena už nejavila známky života. "Podľa prvotných informácií mala žena odstaviť auto Škoda Fabia na krajnici a z doposiaľ nezistených príčin vojsť na cestu," informuje hovorkyňa KR PZ Trnava Zlatica Antalová.

Aspoň takúto informáciu krátko pred tým prijala polícia. Vodič kamióna prechádzajúci rovnakým miestom telefonicky oznámil, že mu takmer vošla pod kolesá žena, ktorá vystúpila zo zaparkovaného auta. Avšak stihol sa jej vyhnúť. Evidentne ďalšie vozidlo to už nestihlo. Podľa zranení, ktoré utrpela mohlo ísť taktiež o väčšie vozidlo, kamión. "Jeho vodič bez toho, aby zranenej žene poskytol prvú pomoc, z miesta odišiel. Žena svojim zraneniam na mieste podľahla," hovorí Antalová. 

Policajti po nehode preverili aj podozrivý nákladiak, avšak znalec na ňom nepotvrdil známky po náraze. "Polícia požiadala, pri pátraní po vozidle, o súčinnosť aj kolegov z Bratislavského kraja. Po vozidle ako aj po vodičovi, ktorý ženu zachytil, polícia naďalej pátra," tvrdí Antalová.

 Dôvod prečo žena zastala autom v daždivom počasí na krajnici cesty, pri ktorej sa okrem polí nič nenachádza a prečo vystúpila z vozidla, je zatiaľ neznámy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy