Jasno
18°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tragický koniec pátracej akcie: Vyše mesiaca nezvestného Mareka našli mŕtveho v lese
Zdielať na

Tragický koniec pátracej akcie: Vyše mesiaca nezvestného Mareka našli mŕtveho v lese

KOŠICE / Smutný koniec pátrania. Šesť týždňov nezvestného Mareka našli v sobotu, 13. novembra, ráno mŕtveho v lese pod sídliskom Dargovských hrdinov. Na život si pravdepodobne siahol sám.

Pátrači sa opäť vybrali hľadať šesť týždňov nezvestného Mareka z Košíc

Marek odišiel z domu a už sa nevrátil. Nezvestný muž býval so svojou mamou a odišiel z bytu o 10 ráno ešte koncom septembra. Keď sa večer nevrátil domov mama mu skúšala volať, no telefón už mal vypnutý.

Marekova mama hľadala syna spolu s pátracím tímom

Keď Marek nechodil, hľadať ho išla sama, keď sa jej nedarilo na pomoc si zavolala pohotovostný pátrací tím. Ani im sa muža na prvýkrát nájsť nepodarilo a tak sa vybrali hľadať opäť.

Prehľadávali miesta od Lidického námestia, kde naposledy zachytili signál na Marekovom telefóne, smerom dole po známej cestičke v lese. Statočnej Lili záchranke sa podarilo nezvestného Mareka vypátrať v kríkoch pod sídliskom, kde býval.

Patro 1, všetkým bohužiaľ hlásim kód 5

Tento kód však v reči pátračov znamená to najhoršie. "Zhruba po dvoch hodinách od začatia pátracej akcie sa nám podarilo nájsť telo nezvestného muža z Košíc, žiaľ bez známok života. Rodine by sme týmto chceli vyjadriť úprimnú sústrasť," informuje veliteľ PPT Košice Juraj Pulščák. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy