Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Výpravca napomenul partiu výtržníkov. Mladík naňho zaútočil nožom
Zdielať na

Výpravca napomenul partiu výtržníkov. Mladík naňho zaútočil nožom

ŽARNOVICA / Potom, čo výpravca napomenul partiu výtržníkov, zaútočil na neho mladík nožom. Výpravca skončil s otvorenou ranou na nohe v žiarskej nemocnici.

Na železničnej stanici v Žarnovici došlo k napadnutiu 46- ročného službu konajúceho výpravcu. Incident sa mal odohrať po tom, ako dvaja mladí muži a jedna žena v čakárni železničnej stanice búchali po automate.

Výpravca ich mal preto poslať von, kde ale partia pokračovala vo výtržnostiach a rozbila fľašu. Keď ich výpravca opäť napomenul opätovne a vykázal zo železničnej stanice, malo dôjsť k potýčke a bodnutiu výpravcu nožom.

"Muž bol podľa informácií, ktoré sme dostali na linku 155 bodnutý údajne nožom do stehna a krvácal. Našťastie bol pri vedomí. Záchranári ho ošetrili a s otvorenou ranou na stehne transportovali na vyššie pracovisko," potvrdila Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. 

Zamestnanca železníc previezli záchranári do nemocnice v Žiari nad Hronom. "Z tohto skutku je podozrivý 25- ročný muž, ktorého polícia zadržala priamo na mieste, ide o podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva," uviedla Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského policajného zboru v Banskej Bystrici.

 Ďalšie okolnosti tohto incidentu polícia ďalej vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy