Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Po nehode zostalo auto prevrátené v priekope. Uviazli v ňom traja policajti, ktorí cestovali do práce
Zdielať na

Po nehode zostalo auto prevrátené v priekope. Uviazli v ňom traja policajti, ktorí cestovali do práce

ULIČSKÉ KRIVÉ / V pondelok ráno havarovali cestou do práce hraniční policajti z našej východnej hranice. So súkromným vozidlom sa prevrátili na strechu. Na miesto okamžite vyrazili posádky záchranárov. Polícia začala trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví.

Bolo pol ôsmej ráno

Hraniční policajti pôsobiaci na východnej hranici smerovali do práce. V obci Uličské krivé však havarovali. Presné okolnosti, za akých k nehode došlo, zatiaľ jasné nie sú. "Som vyšiel vonku a som videl, že je tu nejaký zhon, tak som sa išiel pozrieť. Auto už bolo v priekope, dozvedel som sa, že sú to policajti," tvrdí miestny obyvateľ. 

Vozidlo sa prevrátilo na strechu do priekopy

Posádke dostať sa z neho von pomáhali záchranári aj miestni obyvatelia. "Pomohol som otvoriť dvere a dvom vyjsť vonku. Jedna žena zostala v aute, tú vytiahli až záchranári," hovorí miestny obyvateľ. "Po našom príchode boli zranené osoby mimo vozidla v opatere RZP," informuje veliteľ zásahu HaZZ Snina Maroš Macko. 

"Vyslaní záchranári na mieste ošetrili dvoch mužov a jednu ženu. Utrpeli najmä poranenia končatín a hlavy," informuje hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová. 

Všetkých troch museli transportovať do nemocnice

Na mieste nehody sa nachádzalo aj ďalšie vozidlo. Vodiči oboch áut boli podrobení dychovým skúškam na alkohol s negatívnym výsledkom. Príčinu nehody vyšetruje polícia. "V tomto prípade začal vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví," tvrdá hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy