Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kriminalisti zadržali dílera: Podľa susedov mal drogovať aj v pivnici bytovky
Zdielať na

Kriminalisti zadržali dílera: Podľa susedov mal drogovať aj v pivnici bytovky

FIĽAKOVO / Problémového suseda navštívili policajti. Lučeneckí kriminalisti mali informácie, že 27-ročný Ondrej obchoduje s drogami a tak ho zadržali na sídlisku vo Fiľakove. Zásah ho prekvapil a brániť sa nestihol. Na muža majú pritom už niekoľko rokov ťažké srdce jeho susedia.

Fiľakovčan býva stále v byte svojich rodičov a práve ten policajti až do neskorého večera prehľadávali. Našli váhu a v nádobách sušené rastliny, ktoré poslali na expertízne skúmanie. Už poznajú výsledky predbežnej expertízy. "V tomto prípade išlo o marihuanu, pričom zo zaisteného množstva je podľa expertov možné vyrobiť 32 obvykle jednorázových dávok. 27-ročnému mužovi už bolo pre drogovú trestnú činnosť vznesené obvinenie. Vyšetrovanie prípadu bude ale naďalej pokračovať," objasňuje hovorkyňa KR PZ B. Bystrica Petra Kováčiková.

Ondreja stíhajú na slobode, doma sa nám s ním ale skontaktovať nepodarilo. Jeho matka sa k tomu, čo sa stalo, vyjadriť nechcela. Nespokojnosť nad celou situáciou však vyjadrili jeho susedia. Za Ondrejom podľa nich často chodia rôzni ľudia a to aj vo väčších skupinách a prevažne v nočných hodinách. Zdržiavajú sa v spoločných priestoroch bytovky, kde vykrikujú a vyzváňajú susedom. Taktiež podľa nich drogovali dole v pivnici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy