Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brigádnik z cirkusu prenasledoval ženy a sexuálne ich obťažoval: Sudca bol nekompromisný
Zdielať na

Brigádnik z cirkusu prenasledoval ženy a sexuálne ich obťažoval: Sudca bol nekompromisný

BRATISLAVA / Prenasledoval ženy a sexuálne ich obťažoval. Pred jednou z nich si stiahol nohavice a začal masturbovať. Príležitostného brigádnika z cirkusu v stredu policajti priviezli z cely rovno pred sudcu. Ten rozhodoval, či bude stíhaný väzobne. Podľa zistení TV JOJ muž v minulosti za podobné vyčíňanie sedel za mrežami.

​Vo videu môžete vidieť 40-ročného Milana, ktorý má mať na svedomí hneď niekoľko sexuálnych obťažovaní. Milan ešte minulý týždeň brigádoval v cirkuse v bratislavskej Dúbravke. Šéfka cirkusu bola z toho, čo sa stalo, zhrozená. Jedným dychom dodala, že nejde o ich zamestnanca, ale o externého brigádnika, ktorého ani nepoznala. "Nikto nám ani nechýba z nášho tímu. Ale ako hovorím prenajímame si brigádnikov na stavbu stanu, takže to bol asi niekto od nich," povedala vedúca cirkusu Hana Laníková.

Počas minulého týždňa mal Milan obťažovať v priebehu niekoľkých dní minimálne dve mladé ženy. Podľa informácií TV JOJ ich ale môže byť podstatne viac. Prvú z nich v noci prenasledoval ulicami - a to až do chvíle kým ju nezhodil na zem. Keď žena ležala na chodníku, rukou ju chytal za rozkrok. Zvrhlík prestal až potom, ako začala z plného hrdla kričať o pomoc. Vtedy sa zľakol a ušiel.

O tri dni na to sa zopakoval ďalší z jeho útokov. "Som zacítila, že muž kráča za mnou asi 2 metre, následne som zrýchlila tempo aj ja. Neustále išiel za mnou a zrýchľoval tiež," vyjadrila sa obťažovaná žena. Opisuje svoj drsný zážitok 26-ročná žena. Tá rýchlo utiekla do vchodu, kde býva a zabuchla pred ním dvere. No tým to nekončilo. Milan sa do vchodu začal dobýjať a vykrikovať. Keď sa nevedel dostať dnu, stiahol si nohavice a do rúk si schmatol penis. "Videla som vlastne iba, ako muž sa uspokojuje a robí si dobre," ozrejmila obťažovaná žena. Polícia pred pár dňami Milana vypátrala, zadržala, obvinila z výtržníctva. V stredu ho z cely eskortovali rovno pred sudcu. Ten rozhodoval, či bude stíhaný na slobode alebo vo väzbe. Sudca bol nekompromisný a Milana poslal do väzby, za mrežami môže stráviť až tri roky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy