Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Strašný nález vedľa chodníka: Okoloidúci objavili mŕtve telo. Bolo v kríkoch zakryté kobercom
Zdielať na

Strašný nález vedľa chodníka: Okoloidúci objavili mŕtve telo. Bolo v kríkoch zakryté kobercom

BANSKÁ BYSTRICA / Šokujúci nález našli ľudia pri Radvanskom kaštieli v Banskej Bystrici. Vedľa chodníka, ktorým chodia domáci do kostola, našli bezvládne mužské telo. Ležalo v kríkoch, zakryté kobercom.

V priehlbine pod stromom ležala mŕtvola už zrejme nejakú dobu. Ľudí znepokojoval nezvyčajný zápach v okolí. Pri cestičke, ktorou zvyčajne chodievajú do kostola pri Radvanskom kaštieli, našli znepokojujúci nález. Mužské telo navyše prikryté kobercom. "V parku bolo nájdené telo muža bez známok života neznámej totožnosti," informuje hovorkyňa KR PZ BB Mária Faltániová. 

Okolie obsadili policajti s technikou

Dokumentovali miesto, kde telo ležalo. Nepodarilo sa im nájsť žiadne osobné veci či doklady, ktoré by ich naviedli na stopy vedúce k odhaleniu identity nebohého muža. "Obhliadajúci lekár konštatoval smrť predbežne bez cudzieho zavinenia. Na určenie presnej príčiny smrti bola nariadená súdna pitva," hovorí Faltániová. 

Polícia nešťastie vyšetruje

Zisťovať budú, kto nebohý muž bol, aj to za akých okolností a kedy presne prišiel o život. "Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie," informuje Faltániová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy