Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
V nákupnom centre muž vybiehal z kabínky nahý a ukájal sa. Za tento čin už pozná trest
Zdielať na

V nákupnom centre muž vybiehal z kabínky nahý a ukájal sa. Za tento čin už pozná trest

PARTIZÁNSKE / Tri dni strávil v policajnej cele 48 ročný muž, ktorý sa ukájal v nákupnom centre. Stalo sa to v Partizánskom. Bol po celý čas nahý. Najskôr sa schovával v skúšobnej kabínke, no neskôr z nej začal vybiehať. Už ho aj odsúdili.

Muž sa v obchodnom dome v Partizánskom postaral o poriadny rozruch. Vošiel za bieleho dňa, v čase keď tu bolo množstvo ľudí a zamieril si to rovno do skúšobnej kabínky.

"48 - ročný muž sa mal v nákupnom stredisku v Partizánskom v priestoroch skúšobnej kabínky a pred ňou vyzliecť donaha a následne mal vykonávať sexuálny exhibicionizmus," informovala hovorkyňa krajského riaditeľstva Katarína Kuzmová. 

Z kabínky vybiehal úplne nahý do priestorov predajne. Po celý čas sa ukájal.

"Opakovaná masturbácia na verejnosti môže byť prejavom exhibicionizmu. To je podľa medzinárodnej klasifikácie chorôb najčastejšia sexuálna parafília," konštatovala psychiatrička Darina Hrabovská. Nakupujúci ktorí ho videli upozornili sbskárov. Nahého muža nasnímali aj priemyselné kamery.

Jeho vyčíňanie ukončili až policajti z obvodného oddelenia v Partizánskom. Tí mu kázali, aby sa obliekol a odviezli ho na policajnú stanicu. "Muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia," informovala hovorkyňa Katarína Kuzmová. Policajtom po zadržaní povedal, že doma sa ukájať nechcel, pretože žije so synom. Odišiel preto do nákupného centra. "Pohoršenie môže vzbudzovať, dokonca strach u niektorých žien. Môžu sa báť, že by došlo k znásilneniu, ale v rámci tejto parafílie nedochádza k sexuálnemu kontaktu," doplnila psychiatrička Darina Hrabovská. 

"Poverený príslušník obvodného oddelenia v Partizánskom vzniesol mužovi obvinenie za prečin výtržníctva," informovala Kuzmová. Policajti ho eskortovali na Okresný súd v Partizánskom. Tu spoznal rovno trest. "Sudca vydal trestný rozkaz, ktorým obvinenému uložil za trestný čin výtržníctva trest odňatia slobody 2 mesiace so skúšobnou dobou 12 mesiacov," uviedol hovorca krajského súdu, Roman Tarabus. 

Zároveň sa musí podrobiť psychoterapii, alebo sa zúčastniť na psychologickom poradenstve.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy