Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hrozivý nález pri Komárne: Objavili ľudské telo v značnom štádiu rozkladu
Zdielať na

Hrozivý nález pri Komárne: Objavili ľudské telo v značnom štádiu rozkladu

VRBOVÁ NAD VÁHOM / Ľudské telo v značnom štádiu rozkladu v nedeľu objavili na hladine Váhu v komárňanskom okrese. Polícia pracuje pri stotožnení aj s databázou nezvestných osôb.

​Popoludňajšia prechádzka muža z Vrbovej nad Váhom popri rieke skončila hrozivým nálezom. Okamžite volal políciu. Pri pohľade na nánosy dreva najprv spozoroval zachytený kus odevu. Až keď sa lepšie prizrel, si uvedomil, že to môže byť ľudské telo. "O súčinnosť nás požiadala hliadka polície. Na hladine rieky Váh bolo nájdené mŕtve telo, ktoré sme vytiahli na breh," uviedol Michal Danek, HaZZ Komárno.

Miesto, kde boli zachytené pozostatky tela v značnom štádiu rozkladu, sa nachádza za dvomi hrádzami, v húštine, vzdialené od najbližšej obce niekoľko kilometrov. Je preto pravdepodobné, že nebohé mužské telo priniesla rieka. A tak nie je vylúčené, že by to mohla byť niektorá z nezvestných osôb, ktoré sa doposiaľ nepodarilo vypátrať.

"Obhliadajúci lekár sa nevedel na mieste vyjadriť k predbežnej príčine smrti nebohého muža," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková. Nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Totožnosť nájdeného muža polícia preveruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy