Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladík bez vodičáku sa prevrátil do kanálu. Zomrel mladý človek, ďalší traja sú zranení
Zdielať na

Mladík bez vodičáku sa prevrátil do kanálu. Zomrel mladý človek, ďalší traja sú zranení

CHMIŇANY / 20-ročný mladík bez vodičáku viezol v aute troch kamarátov a skončilo sa to nešťastím. S autom vleteli do odvodňovacieho kanála. Jeden z mladíkov prišiel pri nehode o život. Ďalší traja sú zranení.

​Osobné auto, v ktorom sa viezli mladí muži, skončilo v odvodňovacom kanáli, prevrátené na streche. V čase, keď prišli na miesto záchranné zložky, boli pri vozidle dvaja zranení muži. "Pri vozidle boli dve osoby, obidve v ošetrení záchranárov," povedal Stanislav Dziak, veliteľ zásahu, HaZZ Prešov. Posádke havarovaného auta privolali na pomoc záchranárov a hasičov. Jedného zraneného odviezli do nemocnice. Druhému, žiaľ, už pomôcť nedokázali.

"Jedna osoba bola ťažko zranená, u druhej lekár konštatoval smrť," vyjadril sa Dziak. "Náraz neprežil 27-ročný spolujazdec. Vodič bol prevezený do nemocnice s podozrením na stredne ťažké zranenia," uviedol hovorca KR PZ PO Daniel Džobanik.

Ľahšie zranení boli aj ďalší dvaja mladí muži. Presné okolnosti a príčiny nehody vyšetrujú policajti. Mladíka, ktorý šoféroval, podrobili dychovej skúške. Podľa ich zistení za volantom nemal, čo robiť. "Dychová skúška bola u vodiča negatívna. Bolo však zistené, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia," doplnil Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy