Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hrozivý útok v Trenčíne: Muž prezlečený za ženu dobodal len 17-ročné dievča
Zdielať na

Hrozivý útok v Trenčíne: Muž prezlečený za ženu dobodal len 17-ročné dievča

Archívna reportáž: Útok nožom v Spišskonovomestskom Madaras parku

TRENČÍN / Muž, prezlečený za ženu, zaútočil nožom na ulici v Trenčíne na sotva 17-ročné dievča! To bolo na prechádzke a páchateľ sa na svoju obeť vrhol na chodníku. Trikrát ju pritom bodol do chrbta. Dievča napriek tomu z miesta ušlo. Skončilo v nemocnici a páchateľ v policajnej cele.

Ako informuje trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti, v piatok večer v Trenčíne na Električnej ulici na chodníku z doposiaľ neznámeho dôvodu páchateľ bodol do chrbta 17-ročné dievča. Mladá žena sa vracala domov, keď ju muž prezlečený za ženu napadol nožom. Potom ako ju trikrát bodol do chrbta, sa mu čepeľ na noži zlomila a približne 10 centimetrov jej malo ostať v tele.

Dievča aj napriek zraneniam dokázalo prejsť približne 300 metrov a zavolať svojmu otcovi. Policajti ju našli pri vedomí a okamžite previezli vrtuľníkom do nemocnice v Bratislave. Počas prevozu bola pri vedomí a komunikovala. 

Podozrivého muža policajti zadržali a vykonávajú potrebné procesné úkony. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne už začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy