Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tragická nehoda na diaľnici D1: Chodkyňu zrazilo auto. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri identifikovaní vodiča
Zdielať na

Tragická nehoda na diaľnici D1: Chodkyňu zrazilo auto. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri identifikovaní vodiča

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Vo štvrtok, 17. septembra, v neskorých večerných hodinách na diaľnici D1 došlo k vážnej nehode. Na sociálnej sieti polícia vyzýva možných svedkov pre nájdenie účastníka nehody.

Policajti v Senci vyšetrujú okolnosti tragickej udalosti, ktorá sa stala vo štvrtok, 16. septembra, krátko pred 23:00 na diaľnici D1. Ako informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, vodič Škody SuperB zastavil na 38 kilometri v pravom jazdnom pruhu diaľnice D1 v smere do Bratislavy pre defekt. "Z vozidla vystúpila jeho 22-ročná spolujazdkyňa, ktorá sa pohybovala po diaľnici za odpočívadlom Čataj v smere do Trnavy," uviedla polícia s tým, že ženu zrazilo neznáme motorovú vozidlo.

Privolaná hliadka diaľničných policajtov začala pátrať v okolí diaľnice, kde v sťažených poveternostných podmienkach a daždi spozorovali ženu bez známok života, mimo vozovky. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

V súvislosti s objasňovaním dopravnej nehody sa polícia obracia na verejnosť. "V prípade ak ste v uvedený čas prechádzali týmto úsekom diaľnice a máte informáciami súvisiacimi s touto udalosťou, oznámte ich prostredníctvom súkromnej správy na facebookovom profile Polícia SR - Bratislavský kraj, prípadne na bezplatnom čísle polície 158," vyzýva polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy