Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zákazník napadol taxikára, nepáčila sa mu cena za jazdu
Zdielať na

Zákazník napadol taxikára, nepáčila sa mu cena za jazdu

Archívne video Archívne zábery

BRATISLAVA / Nespokojný zákazník napadol taxikára. Incident sa odohral v utorok 27. júla približne o 6:20 v Starom Meste.

Vyšetrovateľ PZ vzniesol obvinenie voči 27-ročnému Viktorovi V. z Bratislavy pre trestný čin výtržníctva v jednočinnom súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci. Taxikár Bratislavčana priviezol na Landererovu ulicu.

Podľa doposiaľ zistených informácii mal poškodený taxikár doviesť obvineného na zvolenú adresu. Následne si mal od neho vypýtať úhradu za taxi službu vo výške 17 eur, s ktorou obvinený nesúhlasil a uviedol mu, že mu zaplatí len 7 eur. Potom sa snažil z vozidla utiecť. Taxikár mu v tom chcel márne zabrániť. 

Následne mal obvinený pristúpiť k oknu vodiča z vonkajšej strany. Obvinený pristúpil k taxíku a cez pootvorené okno viackrát udrel taxikára do tváre a ramena," uviedla polícia. Napadnutý muž sa snažil z osobného motorového vozidla zn. Dacia Logan vystúpiť, avšak obvinený mu to nedovolil, nakoľko mal kopnúť do vodičových dverí, ktoré sa opäť zatvorili. Potom mal z miesta utiecť. Takýmto konaním spôsobil taxikárovi škodu vo výške 1000 eur.

Obvinený Bratislavčan však o krátku chvíľu skončil v rukách polície. Vyšetrovateľ už spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Za takéto konanie mu v prípade preukázania viny pred súdom hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy