Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krvavá hádka v byte: Muž pobodal svoju manželku nožom a nožnicami
Zdielať na

Krvavá hádka v byte: Muž pobodal svoju manželku nožom a nožnicami

BRATISLAVA / Až 12 rokov hrozí Bratislavčanovi, ktorý napadol svoju manželku. Po hádke, ktorá vyvrcholila skoro ráno v ich byte, ju pobodal kuchynským nožom a nožnicami. Napadnutá žena skončila v nemocnici a jej manžel vo väzbe.

Dráma sa odohrala o štvrtej ráno v jednom z bytov v bratislavskom Ružinove. Medzi manželmi mala vypuknúť hádka. Neskončila len pri slovách. 35-ročný Boris svoju ženu napokon napadol.

Podľa polície muž zhodil ženu na zem a kopal do nej

Zďaleka to však nebolo všetko. Muž mal zobrať kuchynský nôž a nožnice. Svoju polovičku mal následne bodať do brucha a hrudníka. Na miesto dorazili o niekoľko minút policajti a záchranka. "Záchranka ošetrila a následne transportovala pacientku s poranením viacerých oblastí tela a hlavy do univerzitnej nemocnice Bratislava," informuje hlavný lekár OS ZZS Július Pavčo. 

Muž po incidente z bytu ušiel

Ešte v teň deň ho ale policajti zadržali. "Bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky, ktorou mu bola nemeraná hodnota 0,92 mg/l alkoholu, čo predstavuje hodnotu takmer dve promile," informuje hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. 

Útočník skončil v cele policajného zaistenia

V súčasnosti je väzobne stíhaný. V prípade preukázania viny mu hrozí až 12-ročný trest. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vzniesol obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví 35-ročnému Bratislavčanovi Borisovi," hovorí Szeiff. 

Napadnutá mladá žena sa momentálne nachádza v nemocnici v stabilizovanom stave

Podľa obyvateľov paneláku s ňou býval manžel v byte jeho starej mamy. Manželia nemali tú najlepšiu povesť. Podľa susedov bol Boris agresívny a báli sa ho.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy