Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
FOTO: Vážna dopravná nehoda na Donovaloch. Horský priechod policajti úplne uzavreli
Zdielať na

FOTO: Vážna dopravná nehoda na Donovaloch. Horský priechod policajti úplne uzavreli

DONOVALY / Čelná zrážka dvoch áut na horskom priechode Donovaly úplne ochromila dopravu cez rušný ťah smerom na Ružomberok. Terénne auto sa po silnom náraze prevrátilo na bok, druhé auto skončilo v priekope. Vodiča s ťažkými zraneniami odviezli záchranári.

​Podľa polície sa pod nehodu na horskom priechode podpísal mikrospánok vodiča terénneho auta. Pri Starých Horách tak starší vodič stratil nad autom kontrolu a došlo k čelnej zrážke s prichádzajúcim Renaultom. Ten skončil po náraze mimo cesty, úplne zdemolovaný. Vodič mal veľké šťastie, že zrážku prežil.

Prvú pomoc mu poskytli banskobystrickí hasiči a záchranári ho previezli do nemocnice s poraneniami v oblasti hrudníka. Terénne auto sa po zrážke prevrátilo na bok a zablokovalo cestu. Okamžite sa tak vytvorili niekoľkokilometrové kolóny. Vodič terénneho auta nám tvrdil, že si na okolnosti nehody nevie spomenúť.

Vodičovi terénneho auta, ktorý podľa polície za volantom zaspal, na mieste zadržali vodičský preukaz. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania

Súvisiace články

Najčítanejšie správy