Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rodinná dráma: Muž naháňal svoju ženu a dieťa s nožom v ruke. Schovali sa na polícii
Zdielať na

Rodinná dráma: Muž naháňal svoju ženu a dieťa s nožom v ruke. Schovali sa na polícii

PARTIZÁNSKE / Rodinná dráma sa v odohrala priamo pred policajným oddelením v Partizánskom. Muž naháňal svoju ženu a dieťa s nožom v ruke. Schovali sa na polícii, ale on v besnení pokračoval. Poškodil jej auto a potom išiel za ňou na políciu.

Na parkovisku priamo pri polícii neznámy muž prepichoval pneumatiky na aute. Obyvatelia si spočiatku mysleli, že ide o vandala. Všetko ale bolo inak. Muž pár minút predtým ohrozoval svoju rodinu.

"Počuli sme krik cez okno, že zabijem ťa, utekaj. Pozreli sme von oknom a videli sme pána, ktorý naháňal ženu, ktorá mala na rukách dieťa. Kričala u policajtov, aby jej pomohli," opísala drámu obyvateľka mesta. Žena s dieťaťom v poslednej chvíli vošla do budovy polície. Tu sa jej ujali muži zákona. Dvadsaťdeväťročný páchateľ pokračoval v besnení ďalej.

"On išiel k autu, prepichol zadnú gumu, potom odtrhol ŠPZ, prepichol aj prednú gumu," uviedla obyvateľka. Auto, ktoré poškodil patrilo jeho manželke. Rozzúrený muž sa potom rozbehol smerom k budove polície. "On mal nôž v rukách, vytiahol ho pri aute a odhodil ho pred policajnou stanicou," doplnila obyvateľka. Útočník nakoniec vbehol do budovy polície, kde ho spacifikovali a zatkli. Podľa našich informácií sa svojej žene vyhrážal aj pred dvomi týždňami. Vtedy však odmietla podať trestné oznámenie. Teraz to urobila. "Policajt začal trestné stíhanie vo veci pokračovací prečin nebezpečného vyhrážania," informovala vedúca oddelenia komunikácie krajského riaditeľstva policajného zboru, Danka Adámiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy