Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Muža, ktorý dobodal dôchodkyňu už obvinili. Vraždil pre peniaze
Zdielať na

Muža, ktorý dobodal dôchodkyňu už obvinili. Vraždil pre peniaze

HRONSKÉ KĽAČANY / Z vraždy 81-ročnej ženy z Hronských Kľačian polícia obvinila 29-ročného muža. Ohavný čin sa stal v rodinnom dome pred vyše týždňom. Dôchodkyňu muž zavraždil pre peniaze. Z domu ukradol zhruba 700 eur.

Muža, obvineného z vraždy polícia zadržala už krátko po čine, ale napokon ho prepustili. Po zozbieraní ďalších dôkazov ho však znova zadržali.

Naše informácie hovoria o tom, že k vražde sa Ľuboš zatiaľ nepriznal. V putách skončil po druhýkrát 5 dní po čine a vypočul si aj obvinenie. "29-ročného muža vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková. 

81-ročnú učiteľku na dôchodku muž prepadol v rodinnom dome. Zaútočil na ňu nožom a bodol ju viackrát do tváre a krku. Potom prehľadal dom a ukradol peniaze, išlo o zhruba 700 eur a zmizli aj šperky.

"Mne je normálne zle vravím tu bola okolo deviatej hodiny. Ešte okolo jedenástej tu vysýpala hnojinu," povedala suseda. 

Pani Moniku našiel popoludní syn, keď sa vrátil domov z práce. Telo ležalo v chodbe. Na poschodí zas boli rozhádzané veci a prázdne peňaženky. "Je mi to veľmi ľúto dobrá žena to bola a takto chuderka," uviedla suseda. 

Obvinený muž pochádzal z Levíc ale momentálne býval v Hronských Kľačanoch u starej mamy. Podľa informácií televízie JOJ s obeťou neboli príbuzní a ani sa nepoznali. Podľa miestnych sa muž s nikým v dedine nebavil, zdal sa ľuďom čudný a radšej sa mu vyhýbali. Po obvinený sa postavil pred súd, ktorý rozhodol o jeho vzatí do väzby. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy