Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Hronských Kľačonoch našiel syn v rodinnom dome dobodanú matku
Zdielať na

V Hronských Kľačonoch našiel syn v rodinnom dome dobodanú matku

HRONSKÉ KĽAČANY / Pre pár stoviek eur niekto dobodal 81 ročnú dôchodkyňu v jej vlastnom dome. Stalo sa to včera v Hronských Kľačanoch. Učiteľka na dôchodku, bola v tom čase doma sama. Telo objavil syn po návrate z práce. Polícia už zadržala aj podozrivého z tohto ohavného činu.

Nehybné telo 81-ročnej ženy našiel jej syn, keď sa vrátil domov, ležalo v chodbe rodinného domu.  Dom zamknutý nebol a vchodové dvere boli privreté. Dôchodkyňa, mala v oblasti tváre, krku a šije viaceré bodné rany."Mne normálne je zle vravím, tu bola okolo 9... Ja som tú pani videla o štvrť na dvanásť pri hnojine tam vysýpala ," povedali miestne dôchodkyne.

Policajtom syn povedal, že z domu zmizlo 700 eur a šperky, veci v spálni boli porozhadzované.  Páchateľ, údajne prehľadal dom a na zemi ležali aj prázdne peňaženky. Susedia, nám povedali, že nič podozrivé si nevšimli. Vražda v pokojnej ulici ich prekvapila.



Jedna zo susied nám povedala, že ešte dopoludnia čakala pani Monika, že jej prinesú obed a prišla si rozmeniť peniaze.

"Vždy, keď nemala drobné sem prišla," skonštatovala miestna.

"Vyšetrovateľ KR PZ Nitra začal stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," informovala policajná hovorkyňa Viktória Borloková.

Okrem zaisťovania stôp policajti rozbehli pátranie po vrahovi učiteľky na dôchodku. V ich rukách už zakrátko skončil podozrivý. Informácie TV JOJ hovoria o tom, že by malo ísť o 30 ročného muža z Levíc. "Momentálne prebiehajú ďalšie procesné úkony a nie je možné poskytnúť bližšie informácie," uzavrela policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy