Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Športový tréner ponúkol kolegyniam koláčiky s marihuanou. Tie skončili v nemocnici
Zdielať na

Športový tréner ponúkol kolegyniam koláčiky s marihuanou. Tie skončili v nemocnici

TACHOV / Koláčiky s marihuanou spôsobili závažné zdravotné komplikácie trom trénerkám mládeže na športovom sústredení. O tom, že je v múčniku droga, nevedeli.

Bolo to športové sústredenie ako už mnoho z iných. Pri trénerskej porade sa 3 trénerky pustili do koláča, ktorý im ponúkol ich kolega. Urobilo sa im tak zle, že museli volať záchranárov. 

"Záchranári v nočných hodinách transportovali a ošetrili celkom tri ženy. Všetky tri mali tie isté problémy, točila sa im hlava, boli malátne, spavé, neboli schopné koordinovať svoje pohyby. Boli mimo ohrozenia života, trasportovaný do fakultnej nemocnice a do Ústeckej nemocnice na interné oddelenie," povedala Mária Svobodová, hovorkyňa zachranárov.

Ženy o marihuane nevedeli

Najprv na mieste, nevedeli, čo sa stalo či se ženy neotrávili, na mieste policajti zistili, že se ženy zdrogovali marihuanou. Našli box a kolega tréner sa priznal, že do koláčikov pridal marihuanu, ale ženám to nepovedal. Prečo to urobil vysvetliť nedokázal.

"46-ročný muž mal okolo pol jednej v noci vrámci posedenia trénerov priniesť a ponúknuť koláčiky čokoládovou polevou, ktoré obsahovali marihuanu. O tom, že koláčiky túto ingredienciu obsahujú vedel, avšak svoje kolegyne o tom neinformoval," uviedla Dagmar Jiroušková, hovorkyňa polície.

Ešte v deň, keď muž, trénerkam koláčiky ponúkol bol zatknutý a predvedený policajnému komisárovi. Policajný komisár obvinil muža zo spáchania nedovoleného nakladania omamnými a psychotropnými látkami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy