Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nehoda na benzínke v Spišskej Novej Vsi: Rozbité auto, vodička z miesta činu odišla
Zdielať na

Nehoda na benzínke v Spišskej Novej Vsi: Rozbité auto, vodička z miesta činu odišla

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Auto s rozbitou prednou časťou upútalo ľudí na čerpacej stanici v Spišskej Novej Vsi. Ešte viac pozornosti si vyslúžila jeho vodička. Policajná hliadka zistila, že žena po ceste na benzínku spôsobila nehodu a z miesta odišla.

Žena najprv vrazila do oplotenia, no policajné hliadky ju už na mieste nenašli. Auto s vodičkou objavili až na neďalekej benzínke. Odstavené bolo, akoby pani smerovala do autoumyvárky. Hliadka jej ďalšiu jazdu znemožnila. No žena s PMJ-čkármi nespolupracovala. "Pri kontrole sa vodička po riadnom poučení odmietla podrobiť dychovej skúške a taktiež v nemocnici odmietla odber biologického materiálu na zistenie prítomnosti návykových látok," uviedla hovorkyňa KR PZ KE Jana Mésarová.

Tušenie, že auto rozbilo zábradlie pri kruhovom objazde, sa potvrdilo ďalším vyšetrovaním. Nehodovkári tak zistili, čo sa na ceste stalo. "Prerazila zábradlie, následne s vozidlom vycúvala naspäť na cestu a pokračovala v jazde cez kruhový objazd smerom na Markušovskú cestu," ozrejmila Mésarová. Ako sme sa dozvedeli, žena sa na cestu vydala iba kúsok pred kruhovým objazdom. Vyrazila od budovy Geologického prieskumu. Ako bolo spomínané, hoci všetky skúšky a testy na alkohol odmietla, z problémov sa nedostala. Víkend strávi v policajnej cele. "Po vykonaní potrebných úkonov bola 62-ročná žena umiestnená do cely policajného zaistenia. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodala Mésarová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy