Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nebezpečné vyhrážanie Jaroslavovi Naďovi a jeho rodine má dohru. Prvý páchateľ pozná svoj trest
Zdielať na

Nebezpečné vyhrážanie Jaroslavovi Naďovi a jeho rodine má dohru. Prvý páchateľ pozná svoj trest

BRATISLAVA / Vyhrážky smrťou adresované ministrovi Jaroslavovi Naďovi a jeho rodine majú po pol roku prvú dohru. Ako informoval na svojom profile na sociálnej sieti, prvé rozhodnutie súdu je na svete.

Minister obrany SR Jaroslav Naď podal sedem trestných oznámení pre nebezpečné vyhrážanie sa. Šéf rezortu obrany vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook vysvetlil, že tak reaguje na nenávistné komentáre na internete voči jeho rodine. "Prišlo prvé rozhodnutie súdu. 8 mesiacov s podmienečným odkladom počas skúšobnej doby 18 mesiacov, probačný dohľad, psychoterapia a psychologické poradenstvo," napísal Naď.

"Tento páchateľ prišiel (mimochodom ožratý) plakať na políciu keď som vypovedal, sypal na seba popol, ospravedlňoval sa. Nuž, každý sme si strojcami svojho šťastia. Chcel ma vraj zastreliť pri múre, ako napísal na sociálnej sieti. A na polícii mi chcel potom odovzdať čokolády pre moje deti. Pre tie, ktorým chcel podľa jeho vlastných slov zastreliť otca… Tak teraz nech sa pozerá spravodlivosti do očí," uviedol minister. Minister v minulosti ozrejmil, že on osobne podal päť trestných oznámení a bezpečnostné zložky ďalšie dve trestné oznámenia.

"Ja som ochotný strpieť nadávky na mňa, som ochotný sa na to povzniesť, ale od protestov 17. októbra sa zvýšil počet priamych vyhrážok zabitím, či už na mňa alebo mojich blízkych a moje deti. Ja to už ďalej trpieť nebudem," vyhlásil koncom minulého roka Naď. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy