Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Do mladého 24-ročného muža narazilo auto bez brzdenia. Vodička auta má len 19 rokov
Zdielať na

Do mladého 24-ročného muža narazilo auto bez brzdenia. Vodička auta má len 19 rokov

SEREĎ / V utorok, 20. júla, okolo deviatej hodiny večer narazila vodička do muža, ktorý prechádzal cez priechod pre chodcov. Pri náraze 19- vodička nebrzdila a muž preletel cez auto.

Dvadsaťštyriročný muž bol už v polovici priechodu, keď do neho v plnej rýchlosti narazila vodička Chevroletu. Za volantom sedela len 19 ročná miestna žena. "Náraz bol taký silný, že muž preletel cez auto a skončil na zemi v bezvedomí, s vážnymi poraneniami hlavy," informovala hovorkyňa Zlatica Antalová. Po Po príchode záchranári rozhodli o prevoze do trnavskej nemocnice. Hovorkyňa informovala aj o negatívnom výsledku skúšky na alkohol. "Prítomnosť alkoholu u chodca bude zisťovaná z jeho krvi. Policajti na mieste žene zadržali vodičský preukaz," doplnila informácie hovorkyňa. 

Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Na zistení okolností a presnej príčiny nehody policajti intenzívne pracujú. Mladá vodička bola po nehode pochopiteľne v šoku. To, či Lukáša na priechode pre chodcov nevidela, išla prirýchlo alebo sa pod nehodu podpísal iný faktor polícia vyšetruje. Isté však je, že pred priechodom nebrzdila. 

Polícia apeluje najmä na mladých a neskúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti  a šoférovaniu venovali plnú pozornosť. Zvýšiť opatrnosť a spomaliť je potrebné najmä v blízkosti priechodov pre chodcov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy