Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Muž sa s nožom v ruke vyhrážal žene zabitím: Do väzby ísť nemohol, strážia ho v nemocnici
Zdielať na

Muž sa s nožom v ruke vyhrážal žene zabitím: Do väzby ísť nemohol, strážia ho v nemocnici

MEDZILABORCE / V porezanom a roztrhanom tričku našli policajti ženu, ktorej sa muž s nožom v ruke vyhrážal, že ju zabije. Hoci mu obmedzili osobnú slobodu, za mrežami cely neskončil. Nedovoľoval to jeho zdravotný stav. Zo skutku ho policajti zatiaľ neobvinili, no vyšetrovanie naďalej prebieha.

Ku skutku došlo v jednom z domov na ulici v Medzilaborciach. Policajti tu museli zasahovať krátko predpoludním. A to na verande a neskôr aj v kuchyni rodinného domu. Čo bolo príčinou incidentu, jasné nie je. "Páchateľ žene vulgárne nadával a vyhrážal sa jej smrťou slovami v anglickom jazyku, hovoril, že ju zabije," uviedla hovorkyňa KR PZ PO Jana Ligdayová. Podľa polície navyše mal mať v ruke aj kuchynský nôž. "Čepeľ noža smerovala k poškodenej, pričom mala narezané tričko v oblasti krku," vyjadrila sa Ligdayová.

Konanie páchateľa vzbudilo u ženy obavu o život a zdravie. So ženou sa nám hovoriť nepodarilo, no podľa polície sa bála, že vyhrážky naplní. Policajti v prípade začali trestné stíhanie pre prečin nebezpečného vyhrážania. Mužovi obmedzili osobnú slobodu, no za mrežami neskončil. "Muž nemôže byť hospitalizovaný v cele policajného zaistenia zo zdravotných dôvodov," dodala Ligdayová. V prípade zatiaľ vystupuje ako podozrivý. Podľa našich posledných informácií obvinenie konkrétnej osobe vznesené nebolo. Za skutok hrozí v prípade dokázania viny väzenia na 6 mesiacov až tri roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy