Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pohodený prst z Humenného našiel svojho majiteľa. Ten si na incident nepamätá
Zdielať na

Pohodený prst z Humenného našiel svojho majiteľa. Ten si na incident nepamätá

HUMENNÉ / Sedemročné deti našli na parkovisku pred obchodom odseknutý ľudský prst. Ležal na zemi a príjemný pohľad naň nebol. Polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. Polícii sa podarilo zistiť, komu pohodený prst patril.

Časť ľudského prsta našli deti pred supermarketom. Polícia začala okamžite pátrať po tom, komu vlastne patril. Na mieste zdokumentovali všetky stopy, prehľadali aj okolie.

"Bol nájdený pravdepodobne článok ľudského prsta. Polícia okolnosti preveruje," povedala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. V prípade začali trestné stíhanie vo veci ublíženie na zdraví. Svedkovia opisovali nález ako mužský prst, čo krátko po na to polícia potvrdila. "Polícia stotožnila osobu, ktorej článok prsta patril, išlo o 47-ročného muža z obce Rokytov," uviedla Ligdayová. 

Poškodený muž nechcel hovoriť pred kamerou. Porozprával nám o svojom boji s alkoholom, ktorý sa mu občas nedarí zvládať. A tak tomu bolo aj vtedy, keď prišiel o prst. Tvrdí, že si pamätá iba to, ako mu záchranári zastavili krvácanie a ošetrili. Muž, ktorý je inak pracovitým a slušným človekom priznáva, že alkohol ho mení na nepoznanie,no verí, že sa mu raz podarí zápas vyhrať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy