Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Deti našli pri supermarkete v Humennom ľudský prst. Svedkovia hovoria o poriadnej hrôze
Zdielať na

Deti našli pri supermarkete v Humennom ľudský prst. Svedkovia hovoria o poriadnej hrôze

HUMENNÉ / Ľudský prst, ktorý ležal pohodený na parkovisku pred supermarketom, v nedeľu popoludní vystrašil Humenčanov. Našli ho 7-ročné deti. Ako sa časť ľudskej končatiny ocitla pri obchode, jasné nie je. V prípade vedie policajný vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci ublíženie na zdraví.

"To bolo strašné. Každý hneď, čo to je, čo sa mohlo stať?" povedala svedkyňa. Podľa svedkov, ktorí nález videli, išlo o ľudský prst. Okamžite zalarmovali políciu. "To malé deti našli, čo sa tu hrali a nejaký dospelý, čo tu bol zavolal políciu," vyjadrila sa svedkyňa. "Bol nájdený pravdepodobne článok ľudského prsta. Polícia okolnosti preveruje," uviedla hovorkyňa KR PZ PO Jana Ligdayová. "Tu bol nájdený s nechtom normálne," povedala svedkyňa.

Vo videu si môžete pozrieť autentické zábery, policajti všetko dôkladne zadokumentovali. Ide o frekventované parkovisko. Prst ležal vedľa stojanov na bicykle. "Obhliadali to tu, či dačo nenájdu, nejaké stopy po krvi alebo čo. Potom aj druhé auto prišlo a odišli aj s prstom v sáčku," doplnila svedkyňa. Odpovede na množstvo otázok, ktoré si teraz miestni obyvatelia kladú, však budú poznať až v priebehu ďalšieho policajného vyšetrovania. "Poverený príslušník začal v prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví," vyjadrila sa Ligdayová. 



Súvisiace články

Najčítanejšie správy