Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hrozivý nález pri Zvolene: Rybár objavil ľudské pozostatky, nestalo sa to prvý raz
Zdielať na

Hrozivý nález pri Zvolene: Rybár objavil ľudské pozostatky, nestalo sa to prvý raz

SLATINKA / Policajti a hasiči zasahovali v Slatinke pri Zvolene. Muž, ktorý sa vybral na ryby, objavil v rieke ľudské pozostatky. Obhliadku urobil súdny lekár, no k príčinám sa vyjadriť nevedel. Nariadená bude pitva.

​Bezvládne telo v rieke Slatinka objavil rybár, zrejme tam ležalo niekoľko týždňov. Predbežne je známe len to, že ide o mužské ľudské pozostatky. Tie našli na kameňoch, pri brehu, desiatky metrov za Slatinkou, kam bežne ľudia nechodia. "Polícia bola privolaná do obce Slatinka, kde sa na brehu miestneho potoka Slatinka mali nájsť ľudské pozostatky neznámej totožnosti," uviedol hovorca KR PZ BB Mário Bóna. Medzi miestnymi sa správa o hroznom náleze rýchlo rozšírila. Podľa nich ale pozostatky nepatria žiadnemu obyvateľovi z obce. Nikto nebol nezvestný a po nikom nebolo vyhlásené pátranie.

Na mieste bol aj obhliadajúci lekár, no k príčine smrti sa ešte, zatiaľ, nedá nič povedať. Predbežne sa tak nedá vylúčiť ani cudzie zavinenie. Viac bude jasné po pitve. Polícia bude zisťovať aj totožnosť obete. Keďže v tejto lokalite nikto nechýba, je možné, že do Slatinky telo priplavil silný prúd. A to zhruba pred mesiacom keď bola počas výdatných dažďov vysoká hladina rieky.

"Na miesto bol vyslaný aj súdny lekár. Prebieha dokumentovanie prípadu a nie je možné poskytnúť viac informácií," dodal Bóna. Nie je to prvý záhadný nález v Slatinke. Už pred dvomi rokmi našli v tejto oblasti v rieke ľudské pozostatky. Ľudskú končatinu s kusom nohavíc a topánkou, ktorej pôvod policajti vyšetrovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy