Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Diaľnica D1 je po niekoľkých hodinách opäť prejazdná
Zdielať na

Diaľnica D1 je po niekoľkých hodinách opäť prejazdná

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave v sobotu upozornil vodičov na uzatvorenie diaľnice D1 v smere z Bratislavy do Trnavy. Išlo konkrétne o úsek od križovatky Blatné po križovatku Voderady.

"Tento úsek by mal byť uzavretý približne dve hodiny, všetko však bude závisieť od príchodu špeciálnej techniky na miesto, ktorá sa postará o odťah kamióna," napísala na sociálnej sieti Polícia SR - Bratislavský kraj.

Dôvodom obmedzenia bolo odstraňovanie úniku ropných látok po dopravnej nehode. "V tejto súvislosti žiadame všetkých vodičov o ich trpezlivosť a možnosť využiť obchádzkovú trasu, aby sa vyhli tomuto úseku. Odklon z diaľnice D1, km 30,2 na štátnu cestu I/6 smer Blatné - Trnava," uviedli policajti. Diaľnicu D1 sa v dvoch jazdných pruhoch podarilo sprejazdniť okolo poludnia.

Diaľnica D1 bude uzavretá v úseku Bratislava – Senec 

Diaľnica D1 bude v úseku Bratislava – Senec v noci zo soboty na nedeľu v čase od 23:00 do 6:00 uzavretá v smere do Bratislavy. Informovala o tom polícia vo svojom profile na sociálnej sieti Polícia SR - Bratislavský kraj. Z piatka na sobotu bola diaľnica D1 v úseku Bratislava - Senec uzavretá obojsmerne. „Práce v okolí diaľničnej križovatky Triblavina pokračujú, najnovšie sa bude osádzať zvislé dopravné značenie," vysvetlila polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy