Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
FOTO: V Bratislave začala horieť drvička dreva. Oheň zachvátil aj luxusné autá na parkovisku
Zdielať na

FOTO: V Bratislave začala horieť drvička dreva. Oheň zachvátil aj luxusné autá na parkovisku

BRATISLAVA / Škody za desiatky tisíc eur. Zhorený stroj na drvenie drevín a zničené luxusné autá. To je výsledok požiaru v Bratislave, ktorý vypukol v drevárskej firme. Za všetko môže pravdepodobne technická porucha stroja.

Požiar vypukol okolo 13tej hodiny. Oheň podľa všetkého vznikol pri práci. Robotníci na obed v drvičke drvili drevo z ktorého zostáva štiepka. Stroj sa pravdepodobne pokazil a začal horieť. Najväčšiu škodu bude mať lízingová spoločnosť, ktorej parkovisko áut je priamo vedľa drvičky dreveného odpadu. Odhadované škody sa pohybujú v desaťtisícoch.

"Pri udalosti zasahujú profesionáli z Bratislavy a dobrovoľní hasiči z Ružinova, Rusoviec a Petržalky, ktorí sa požiar snažia lokalizovať," informoval na sociálnej sieti Hasičský a záchranný zbor SR. 

Profesionálni a dobrovoľní hasiči už 5 hodín zasahujú pri požiari drvičky drevného odpadu v Bratislave. Požiar zasiahol okrem pracovného stroja a odpadu aj niekoľko zaparkovaných vozidiel, hasičom sa ho podarilo lokalizovať pred treťou hodinou popoludní. Na mieste stále tlie množstvo drevného odpadu, ktoré budú hasiči kontrolovať aj počas noci. Na požiarisku momentálne zostávajú dobrovoľní hasiči z Rusoviec a Ružinova. Na hasení sa počas dňa podieľalo 30 hasičov s 8 cisternami

Súvisiace články

Najčítanejšie správy