Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajti zadržali kuriérov s jedlom, ktorí sú podozriví z drogovej trestnej činnosti
Zdielať na

Policajti zadržali kuriérov s jedlom, ktorí sú podozriví z drogovej trestnej činnosti

ROŽŇAVA / Kukláči v pondelok prekvapili ľudí podozrivých z drogovej trestnej činnosti a to hneď v troch mestách na východe Slovenska. NAKA spolu s Prešovským pohotovostným útvarom a ďalšími policajnými zložkami zasahovala v Poprade, v Košiciach i v Rožňave. Práve tam zadržali policajti dvoch mužov.

​Jedného z podozrivých zadržali kukláči priamo v centre mesta. Išlo o donáškára jednej z miestnych reštaurácii. Policajti prehľadali aj priestory reštaurácie. Následne smerovali ku podozrivému domov. "Išlo o prvotné úkony vyšetrovateľa, ktoré boli zamerané na zadržanie podozrivých zo spáchania drogovej trestnej činnosti," informuje hovorca PPZ  Michal Slivka. 

​Ďalším zo zadržaných v Rožňave bol rovnako donáškár z tej istej reštaurácie, ktorý tam už ale nejaký čas nepracoval. Domovú prehliadku vykonali policajti aj uňho doma, a tiež v garáži.

Počas akcie na východnom Slovensku zadržali policajti štyroch ľudí

"Po výsluchu zadržaných osôb a vykonaní potrebných procesných úkonov, bola jedna osoba so súhlasom prokurátora zo zadržania prepustená," informuje Slivka. Viac informácii polícia nateraz neposkytla, keďže procesné úkony ešte prebiehajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy