Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Utajovaný zásah policajtov v Bratislavskom kraji má rozuzlenie. Na frak dostali autičkári
Zdielať na

Utajovaný zásah policajtov v Bratislavskom kraji má rozuzlenie. Na frak dostali autičkári

DUNAJSKÁ LUŽNÁ / Utajovaný zásah policajtov v Bratislavskom kraji má rozuzlenie. Akciu pripravili v utorok kriminalisti zo Spiša. Zaujímali ich autičkári. Na akcii spolupracovali s kolegami z Bratislavy. Kým Spišiaci už o akcii prezradili detaily, ich bratislavskí kolegovia naďalej mlčia.

Zo spišskonovoveskej kriminálky vyrazili do Dunajskej Lužnej operatívci aj vyšetrovateľ. Dôvodom bola krádež auta z minulého roku v Gelnici. Z gelnického sídliska zmizlo biele "super béčko" 6. júna. Po páchateľoch nebolo ani stopy. Pravdepodobne aj majiteľ sa rozlúčil s možnosťou, že ich dostihne spravodlivosť. No operatívci z kriminálky pracovali potichu a spravodlivosť zlodeja dobehla. "Boli v priebehu vyšetrovania prípadu vyšetrovateľmi a operatívnymi pracovníkmi spišskonovoveskej kriminálnej polície v súčinnosti s policajtmi odboru kriminálnej polície OR PZ Bratislava IV. dňa 15.6.2021 vykonávané viaceré procesné úkony na viacerých miestach Bratislavského kraja," uviedol Jaroslav Ličák, Oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ KE.

Kriminalisti z dvoch krajov vykonali viaceré razie v bytových aj nebytových objektoch. Pri nich zaistili rozobraté časti aj ukradnutého auta z Gelnice. Zadržali viacero osôb. Jeden muž už čelí obvineniu. "Aj na základe týchto úkonov bolo vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície OR PZ v Spišskej Novej Vsi vznesené obvinenie 47-ročnému mužovi z Bratislavy z trestného činu krádeže," doplnil Ličák. Obvinenie tak Bratislavčana dostihlo. Nezabránila tomu ani 400 kilometrová vzdialenosť. Kriminálka zo Spiša si pre neho prišla spolu s kukláčmi. Zadržaný a obvinený muž je umiestnený v policajnej cele, kde čaká na rozhodovanie o väzbe. To sa uskutoční o niekoľko dní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy